Nytt kosttilskudd for kvinnehelse

Vitamail lanserer nå et helt nytt kvinneprodukt med effekt på hormonbalanse, seksuell helse og fysisk og mentalt velvære.

– Kvinner har flere unike utfordringer knyttet til helsen sin, og vi har lenge arbeidet med å utvikle et godt kvinneprodukt som tar tak i disse utfordringene, sier produkt- og logistikkleder i Vitamail, Mari Olsen Solem. 

Mari Olsen Solem

For balanse i kroppen

Resultatet av denne utviklingsprosessen er 4Her. Et daglig tilskudd som inneholder fire aktive virkestoffer, pluss viktige vitaminer med effekt på hormonnivåer, energi, vitalitet og seksuell helse. 

– Målet med 4Her er å sette en stopper for at hormonelle endringer og faser påvirker hverdagen vår negativt, sier Olsen Solem, og forteller at innholdet i 4Her er en effektiv sammensetning ingredienser, som skal bidra til økt livskvalitet for kvinner.

Svært god start

4Her ble lansert på det nordiske markedet i begynnelsen av 2022, og har allerede blitt ett av Vitamails mest solgte kosttilskudd.

– Så vi har helt klart truffet på et stort behov, forteller Olsen Solem som også er veldig spent på å følge tilbakemeldingene fra kundene på effekten av dette nye kosttilskuddet. 

Du kan lese mer om 4Her her.