Om oss

I løpet av få år har Vitamail vokst frem som en av Nordens ledende leverandører av kosttilskudd. 

Hemmeligheten er et faglig sterkt team, bestående av sterke ressurser innen helse- og råvareforskning, markedsføring, produktutvikling og e-commerce.

Vitamail operer i Norge, Sverige, Danmark og Finland, med hovedkontor i Oslo.

Rutinene våre

Råvarer som etterlever GMP

Alle våre kosttilskudd er produsert i samsvar med Good Manufacturing Practice (GMP) – en internasjonal standard som sikrer at varer produseres og kontrolleres i henhold til svært strenge kvalitetskrav.

Ekstra kvalitetssikring med tredjepartsanalyse

Alle våre produkter kontrolleres og analyseres av en uavhengig tredjepart for å sikre at innholdsstoffene holder høy kvalitet, og at mengdene er korrekte i henhold til innholdsfortegnelsen.

Norges beste kundeservice

Vitamail er kåret til vinner av kundeserviceprisen «Best i Test» hele fire ganger. Senest i kategorien Netthandel 2020. Våre vennlige medarbeidere svarer gjerne på alle dine spørsmål, og hjelper deg å løse eventuelle utfordringer.

“Vi arbeider alltid for sunne løsninger”

Visjon og verdier

Vi er et ungt selskap med flat struktur og stor gjennomføringsevne. Men vi har noen grunnleggende verdier for hvordan vi opererer i det daglige:

Vi er nysgjerrige

Forskning står aldri stille. Det digitale landskapet er alltid i endring. Derfor er vi også ivrige etter å lære oss nye ting og skal være på toppen av læringskurven, for å bringe de beste produktene til markedet.

Vi bryr oss

Vi ønsker å forbedre folks helse og hverdagsliv. Det betyr også at vi bryr oss om kundene våre, viser dem respekt og forståelse, og tilbyr en høy grad av service.

Vi er opptatt av sunnhet – på alle måter

Vi jobber alltid for sunne løsninger, enten det gjelder produktene våre, arbeidsmiljøet eller produksjon.