Slik utvikler vi våre produkter

Vitamail utvikler og selger sterke merkevarer innen de aller største helsekategoriene, som ledd og muskler, vektkontroll og overgangsalder. 

Dette er vi opptatt av:

Kvalitet, innovasjon og trygghet.

  1. Basert på forskning: Vi kombinerer naturlige ingredienser med virkestoffer som har vist resultater i et bredt utvalg forskningsstudier, for å maksimere effekt og virkning. Forskning er alltid grunnlaget og effekt skal kunne dokumenteres.
  2. Råvarer av høyeste kvalitet: Vi stiller svært høye krav til ferskhet og bærekraftig produksjon og alle råvarer utstyres med et analysesertifikat som etterkontrolleres.
  3. Trygg og naturlig produksjon: Alle våre kosttilskudd produseres etter retningslinjer fra European Food Safety Authority (EFSA) og Mattilsynet, samt Good Manufacturing Practice (GMP).
  4. Ekstra kvalitetssikring: Alle ferdigproduserte varer sendes til Eurofins (et av verdens ledende analyseselskaper) for ytterligere kvalitetskontroll.

Ferskhet er avgjørende når det gjelder effekten av kosttilskudd. For å sikre kvalitet og ferskhet på produktene våre sendes de derfor rett hjem til deg.

“Vi kombinerer kosttilskudd og netthandel for effektive og alltid tilgjengelige merkevarer.”