Odd Torgnesskar vokste opp i en fiskefamilie i et lite øysamfunn utenfor Brønnøysund, og fisk, torskelever og tran har derfor alltid vært en viktig del av kostholdet hans.

76-åringen mener det er viktig å få i seg nok av de sunne marine omega-3-fettsyrene.

«Jeg bestemte meg egentlig for å prøve krillkapsler lenge før jeg så annonsen fra Vitamail, fordi jeg vet at krillolje har mange viktige egenskaper som fiskeolje ikke har.»

– For 15 år siden gikk jeg over til å ta omega-3 i kapsler, fordi det rett og slett er enklere, sier han.

Da brønnøyværingen kom over en annonse for PolarkrillFacebook i begynnelsen av 2014 var han kjapp til å takke ja til tilbudet.

– Jeg bestemte meg egentlig for å prøve krillkapsler lenge før jeg så annonsen fra Vitamail, fordi jeg vet at krillolje har mange viktige egenskaper som fiskeolje ikke har. Da jeg så annonsen på Facebook bestilte jeg et abonnement med en gang, forteller han.

– Polarkrill inneholder jo ikke bare omega-3, det inneholder også til flere andre gode stoffer, påpeker den kostbevisste pensjonisten, og referer til antioksidanten astaxanthin og det viktige D-vitaminet.

Flyttet tilbake til Nordland og norsk natur

Odd har alltid hatt en forkjærlighet for sjø og natur, men jakten på en vellykket karriere lokket ham til storbyen. Som ung flyttet han til Oslo for å studere, og sammen med familien har han bodd brorparten av livet i eller utenfor hovedstaden.

Savnet etter livet i Nordland var likevel stort, og da arbeidsliv ble til pensjonisttilværelse tok han med seg kona Kety og flyttet tilbake til Brønnøy kommune, nærmere bestemt til Hestøya. Nå håper han at barn og barnebarn snart vil følge etter.

– Jeg kunne ikke bli i Oslo som pensjonist. Det er altfor lite å gjøre der! utbryter han.

– Her i Brønnøysund er jeg nær sjøen, og jeg har både egen båt og en liten båthavn. I tillegg er det flott natur og fine turmuligheter, forklarer Odd, og påpeker at den nærliggende Børgefjell nasjonalpark er kåret til Norges vakreste nasjonalpark.

76 år og like aktiv

Fordi han vokste opp som fiskebonde på et småbruk anser Odd seg som et naturmenneske, og det er derfor viktig for ham å holde seg aktiv.

«Det kan godt hende Porlarkrill er godt for leddene også, men jeg tar krillkapslene først og fremst for å holde meg frisk.»

– Jeg sliter med litt leddgikt, og kan ikke gå like lange turer som tidligere, men jeg har nok å gjøre i og rundt huset også. Huset skal holdes ved like, snø skal måkes og ting skal beises. Også må jeg jo hjelpe kona litt i huset også, flirer han.

Når våren kommer tilbringer Odd også mye tid i hagen.

– Jeg er veldig glad i blomster, og bruker mye tid i blomsterbedene mine, forteller han.

– Jeg føler meg kjempesprek

I motsetning til mange på hans alder tar ikke Odd Polarkrill for å lindre og redusere helseplager. For brønnøyværingen er det viktigste å holde helsa ved like.

– Det kan godt hende Polarkrill er godt for leddene også, men jeg tar krillkapslene først og fremst for å holde meg frisk. Og jeg føler meg i grunnen kjempesprek! Holder du kroppen i gang våkner du i godt humør, og da vokser også optimismen, mener den spreke 76-åringen.

I Polarkrill føler Odd at han har funnet et kosttilskudd som gjør hverdagen litt enklere.

– Jeg er veldig fornøyd med Polarkrill. Jeg føler meg i bedre form etter at jeg begynte å ta krillkapslene daglig, avslutter han.

Bestill Polarkrill i dag og få 30% rabatt på første forsendelse – kun 199 kr!