Roar Flengsrud (57) fra Hamar har vært mye plaget av forkjølelser, og kunne nærmest ikke gå en eneste vinter uten å hoste og harke.

Det endret seg for to år siden, da Roar takket ja til å prøve omega-3-tilskuddet Polarkrill.

– Forkjølelsene var grunnen til at jeg begynte å ta Polarkrill. Jeg ville veldig gjerne slippe dem, sier 57-åringen, som tror krillkapslene han tar hver dag skal ha mye av æren for at han nå har holdt seg frisk gjennom hele vinteren de siste to årene.

Foruten omega-3 inneholder Polarkrill dahglig anbefalt dose vitamin D, som blant annet bidrar til immunsystemets normale funksjon.

– Før var jeg alltid forkjølet rundt vinterstid, og måtte som regel gjennom en runde både høst og vår. Det er jo ikke noe alvorlig, men jeg blir så slapp av å være forkjølet at jeg blir helt slått ut i et par dager. Så det er deilig å slippe det, sier han.

– Føler meg ikke som en 57-åring

Roar er glad i å gå tur, og setter ofte kursen mot Mjøsa for å gå langs strandpromenaden.
Roar er glad i å gå tur, og setter ofte kursen mot Mjøsa for å gå langs strandpromenaden.

Til tross for at han tidligere har vært plaget av hjerteproblemer – og måtte gjennom en bypassoperasjon for to og et halvt år siden – sier Roar at han føler seg veldig bra for alderen.

– Det tok litt tid å komme i form etter hjerteoperasjonen, men i det siste har det godt bra. Jeg føler meg ikke som en 57-åring. Jeg føler meg yngre enn det, både til sinns og fysisk, sier han.

Hjerteoperasjonen har likevel åpnet Roars øyne når det kommer til viktigheten av fysisk aktivitet og et variert kosthold.

– Du kan ikke tro at du bare kan spise omega-3 og holde deg frisk, du må jo gjøre en del selv også. Det er derfor det er så viktig for meg å holde meg fysisk aktiv, forklarer han.

– Jeg er glad i å gå tur

Hamar-mannen foretrekker naturen fremfor treningssentre, og prøver å tilbringe litt tid utendørs hver eneste dag – uavhengig av årstiden.

– Jeg er glad i å gå tur. Det er laget en veldig fin strandpromenade fra Hamar sentrum og ganske langt oppover Mjøsa, og der er det veldig fint å gå. Jeg går langs vannkanten og finner stier både sommer og vinter. Kona mi, Bjørg, er ofte med, og da særlig i helgene. Men jeg går også mye alene, forteller han.

– Ellers så har jeg et normalt og variert kosthold. Jeg spiser en del fisk, og det har vel litt å si det også, tror Roar.

Fikk kona til å begynne med Polarkrill

Det er ikke bare gåturer og gode middager Roar og kona deler. Nå har han også tegnet et familieabonnement på Polarkrill, slik at begge to kan få i seg rikelig med omega-3, vitamin D og antioksidanter hver eneste dag.

Og 57-åringen anbefaler andre å gjøre det samme.

– Jeg vil anbefale Polarkrill til alle som ønsker å holde seg friske. Sammen med et godt kosthold og litt trim tror jeg det kan bidra til at du holder deg frisk lenger, avslutter han.

Bestill Polarkrill i dag og få 30% rabatt på første forsendelse – kun 199 kr!