polarkrill_bg

Polarkrill er et høykonsentrert omega-3-produkt fra en av naturens reneste kilder, utviklet for å fungere optimalt under nordiske forhold.

Polarkrill er et av markedets ledende omega-3-tilskudd, og hver dag får over 40.000 nordmenn dekket sitt behov for omega-3 og vitamin D ved å ta to små krillkapsler.

Hva gjør Polarkrill?

  • Opprettholder normal funksjon av hjertet, hjernen og synet
  • Forebygger hjerte- og karsykdommer
  • Holder muskler og ledd myke og friske
  • Styrker immunforsvaret
  • Forebygger benskjørhet
  • Beskytter cellene i kroppen din mot oksidativt stress
  • Forebygger kroniske betennelsessykdommer
  • Styrker hud, hår og negler

Om produktet

Det som skiller Polarkrill fra konkurrentene er en perfekt balansert kombinasjon av tradisjonell fiskeolje og næringsrik krillolje, som er en av de reneste kildene til omega-3 vi kjenner til.

Omega-3 fra krill er også vannløselig, noe som gjør at kroppen enklere kan ta til seg og utnytte de sunne fettsyrene. Med andre ord er Polarkrill både et renere og mer effektivt omega-3-tilskudd.

I tillegg til rikelige mengder omega-3 inneholder Polarkrill også den kraftige antioksidanten astaxanthin, og myndighetenes anbefalte daglige dose vitamin D.

Vil du vite mer?

Vi har laget en stor database med faktasider der du kan lese mer om alle innholdsstoffene i våre produkter. Du kan også klikke på fanene under for mer utfyllende informasjon om Polarkrill.


Innhold:

Én eske Polarkrill inneholder 60 krillkapsler, og hver forsendelse fra Vitamail inneholder to esker Polarkrill – altså 60 dagers forbruk med en anbefalt døgndose på to kapsler.

Næringsinnhold pr. døgndose (2 kapsler):

Virkestoff:Mengde:
Omega-3-fettsyrer
– Eikosapentaensyre (EPA)
– Dokosaheksaensyre (DHA)
670 mg
– 340 mg
– 223 mg
Astaxanthin2 mg
Vitamin D10 µg

Ingredienser:

Fiskeoljekonsentrat (triglyserider), krillolje, gelatin, stabilisator (glyserol), mikroalge (haematococcus pluvialis), kolekalsiferol

Hvor gammel må jeg være for å bestille Polarkrill?

Det er en aldersgrense på 18 år for bestilling av våre produkter.

Kan jeg kjøpe Polarkrill i butikken?

Nei, vi selger ikke våre produkter i butikk. Dette er av den enkle grunn at vi ønsker at våre kunder skal få et ferskt produkt rett hjem i postkassen, til en billigere penge.

Kan jeg ta Polarkrill hvis jeg har allergier?

Polarkrill inneholder fiskeolje og krillolje, og bør derfor ikke tas av personer med fiskeallergi eller skalldyrallergi.

Kan jeg ta Polarkrill dersom jeg bruker medikamenter?

Våre produkter består utelukkende av naturlige virkestoffer, uten påviste bieffekter i kroppen. Likevel kan vi ikke garantere at ikke enkelte legemidler kan påvirkes av disse kraftige virkestoffene, og vi anbefaler derfor alle våre kunder om å konsultere lege dersom de tar medikamenter for en endret helsetilstand. Ta spesielt forbehold dersom du går på medikamenter for høyt blodtrykk eller hjerte- og karsykdommer.

Kan jeg ta Polarkrill hvis jeg er gravid?

Du kan fint bruke Polarkrill selv om du er gravid. Produktet inneholder ingen skadelige vev- eller proteinrester. Vi anbefaler likevel alle med spesielle behov å konsultere sin lege før de begynner med et av våre produkter.

Har dere familierabatt?

Ja, det har vi! Om din husstand har et abonnement fra før av, vil dere få 100 kr avslag på alle nye abonnementer dere tegner!

Hvordan fungerer et Vitamail-abonnement?

Som abonnent hos oss vil du motta forsendelser annenhver måned.

Det er viktig for oss at du aldri går tom for produkter, derfor justerer vi ditt abonnement på en best mulig måte for deg.

Det er ingen bindingstid, og du er selv med på å bestemme hvordan du ønsker at ditt abonnement skal være. Du kan når som helst pause, hoppe over eller fremskynde forsendelser om det er ønskelig.

Ta kontakt og fortell hvordan vi kan gjøre deg mest mulig fornøyd!

Kan jeg pause, stoppe eller endre tidsintervall for leveringene?

Ja! For oss er det viktig at du har et abonnement som du trives med, enten du nettopp har blitt kunde, eller har vært hos oss en stund.

Ring gjerne vår kundeservice dersom det er noe du ønsker å justere, så skal vi gjøre vårt beste for at du blir fornøyd. Et abonnement hos Vitamail skal oppleves som fleksibelt og enkelt!

Er det noen oppsigelses- eller bindingstid?

Vi har ingen oppsigelses- eller bindingstid!

Som abonnent i Vitamail står du fritt til å gjøre endringer eller avslutte ditt abonnement.

Vi ønsker ikke å binde deg opp til noe fordi vi leverer gode produkter, og vet du vil bli fornøyd. Det eneste vi krever er at du sier ifra om endringer i ditt abonnement senest fire uker før neste leveranse.

Send this to friend