Vitamail - Om oss

Vitamail AS så dagens lys i 2009, og siden da har vi vokst frem til å bli en av de ledende aktørene på det norske helsekostmarkedet. Vi har i dag over 150.000 kunder i hele Norden.

Siden dag én har vårt fokus vært rettet mot å utvikle nyvinnende kvalitetsprodukter, bestående utelukkende av naturlige innholdstoffer – med en dokumentert positiv effekt i kroppen.

Når vi utvikler og lanserer et produkt tar vi alltid utgangspunkt i behovene til deg som kunde. Vi ser på studier som er gjort, vi konsulterer retningslinjene fra European Food Safety Authority (EFSA) og vi involverer produsentene våre i prosessen, da disse også sitter på mye god ekspertise.

Det viktigste for oss er å gjøre deg som kunde trygg på oss som leverandør. Derfor tilbyr vi på disse nettsidene et bredt utvalg faktasider, samt en rekke produktrelaterte artikler.

Fem fordeler med å være Vitamail-kunde:

1. Rask levering

Like før du går tom for ditt kosttilskudd får du en ny forsendelse levert rett hjem i postkassen din.

2. Ingen fordyrende mellomledd

Fordi vi sender produktet direkte til deg kutter vi ut alle fordyrende mellomledd.

3. Alltid ferske produkter

Produktene våre har ikke stått på en butikkhylle i månedsvis, men sendes direkte til deg fra vår produsent. Det betyr at produktene alltid er ferske, og at verdiene av næringsstoffene ikke har tapt seg.

4. Du er sjefen

Som Vitamail-kunde har du full kontroll over abonnementet ditt, og du kan når som helst pause, stoppe, starte, utsette eller fremskynde forsendelser.

5. Norges beste kundeservice

Vitamails kundebehandlere svarer gjerne på alle spørsmål du måtte ha, og finner alltid de beste løsningene for deg. Dette er grunnen til at vi i både 2015 og 2016 ble kåret til vinnere av kundeserviceprisen «Best i Test».

Lurer du på noe?

Våre kundebehandlere sitter klare til å hjelpe deg! Ring oss på telefon 21 08 01 08, mandag til fredag kl. 10-16, eller send oss en melding på Facebook!