I fjor sommer ble Kirsten Eide (58) stoppet av en trivelig selger på torget i Sandefjord, og bestemte seg for å takke ja til å prøve kosttilskuddet MetaBurn. Et år senere er hun strålende fornøyd med valget hun tok.

– Jeg synes disse kapslene har hatt en effekt omtrent fra dag én, og spesielt når det kommer til å dempe søtsuget mitt. Jeg har alltid hatt lyst på noe søtt etter middagen, det har vært min akilleshæl. Det søtsuget har jeg ikke lenger, forteller hun.

Dette skyldes trolig at MetaBurn inneholder det essensielle mineralet krom, som bidrar til å opprettholde det normale blodsukkernivået i kroppen.

Nå forteller Kirsten at hun er på god vei mot vektmålet hun har satt seg.

– Jeg kunne tenke meg å ta av fem kilo til, men de sitter litt godt. Heldigvis er det så varmt her nå at jeg ikke har noe særlig matlyst, men det blir jo litt vin og sånt da, sier hun med et smil.

Fornøyd med abonnementsløsningen

Kirsten 2 - MetaBurn - Vitamail
Kirsten synes det er veldig kjekt å få påfyll av MetaBurn i posten annenhver måned.

Kirsten jobber i restaurantavdelingen om bord Color Lines ferge mellom Oslo og Kiel, og har en turnus der hun er to uker på jobb og to uker av.

I tillegg har hun adresse i Benidorm i Spania, og hun tilbringer store deler av året langt vekk fra hjembyen Sandefjord.

Derfor passer Vitamails abonnementsløsning henne perfekt.

– Det er så fint for meg å få produktet for to måneder av gangen. Da slipper jeg å få pakker og fakturaer så ofte, synes hun.

Hun roser også behandlingen hun får av Vitamails kundeservice.

– Det er fantastisk at jeg kan ringe til dere. Hos mange firmaer må man sende mail, men hos Vitamail kan jeg bare ringe inn og få hjelp med det jeg lurer på.

– Kan gå 40 km i løpet av et skift

Kirsten har alltid vært opptatt av å trene, og er trofast medlem av et treningsstudio. I tillegg er jobben om bord på Color Line god trening.

– Vi har tolvtimers skift med 11 timer effektivt arbeid og en times matpause. Det er lange avstander om bord, så jeg går og går. Jeg gå så mye som 40 km i løpet av et skift. I tillegg skal det løftes bakker med glass ut og inn av oppvaskmaskinen og opp på hyller også videre, forteller hun.

– Etter en lang vakt merker jeg at jeg ikke er 20 år lenger!

Flink til å holde seg i aktivitet

Kirsten 3 - MetaBurn - Vitamail
Kirsten tar seg gjerne en sving, men foretrekker golfbanen fremfor dansegulvet.

Den seneste tiden har Kirsten slitt med en senebetennelse hun pådro seg på jobb, og har derfor ikke kunnet trene så mye som hun selv skulle ønske.

– Men jeg snakker med fysioterapeuten min om hvordan, og hvor mye, jeg kan trene, sier hun.

58-åringen er likevel flink til å finne andre måter hun kan holde seg i form på.

Når hun skal sole seg i den spanske sommervarmen dropper hun bilen og går i 45 minutter til stranda, og hun er i tillegg glad i å spille golf.

Hennes største, og kanskje også den mest krevende, hobby er likevel barnebarna.

– Barnebarna mine er den største hobbyen jeg har. Jeg elsker dem. Jeg har to barnebarn, og det holder. Jeg merker at jeg kan bli veldig sliten etter å ha lekt med dem hele dagen, sier hun og ler.

– MetaBurn fungerer fantastisk godt for meg

Selv om hun liker å være aktiv innrømmer Kirsten at kostholdet hennes kunne ha vært bedre.

– Jeg kan være litt flink en dag, og ikke fullt så flink neste dag. Men jeg har ikke lagt på meg de kiloene jeg har gått ned igjen, og det synes jeg er moro, sier Sandefjord-kvinnen.

Hun ser på MetaBurn som et praktisk hjelpemiddel.

– Det jeg synes er så deilig med MetaBurn er at du tar to kapsler om morgenen, også er du ferdig med det. Jeg har prøvd mye annet tidligere, tabletter man skal ta før hvert måltid og alt sånt, men det blir så vanskelig å huske på, sier hun, før hun avslutter:

– Jeg forguder de kapslene! Jeg er helt avhengig av dem! MetaBurn fungerer fantastisk godt for meg, og passer meg midt i blinken!

Bestill MetaBurn i dag, og få første forsendelse til halv pris – kun 199 kr!