Vitamail - MetaBurn - Produktbanner

MetaBurn er et effektivt kosttilskudd utviklet for å øke kroppens metabolisme på en naturlig, sunn og trygg måte.

Det er dessverre ingen snarveier til den perfekte kroppen. Et sunt kosthold og jevnlig trening er det som må til, men kosttilskuddet MetaBurn er et nyttig verktøy som gjør at du får litt mer ut av hvert steg du tar på veien mot vektmålet.

Hva gjør MetaBurn?

  • Kan øke kroppens forbrenning av fett og karbohydrater
  • Kan omdanne lagrede fettceller i kroppen til energi
  • Kan bidra til å senke blodtrykket
  • Kan bedre blodsirkulasjonen
  • Kan stabilisere blodsukkeret
  • Kan dempe søtsuget

Om produktet

I MetaBurn har våre produktutviklere kombinert fire av naturens kraftigste virkestoffer – chili, grønn te, fucoxanthin og krom. Disse har alle en dokumentert effekt på kroppens forbrenning, og kan i fellesskap bidra til at du får en litt lettere hverdag.

Krom stimulerer blodsirkulasjonen og demper søtsuget, fucoxanthin utnytter energien som er lagret i kroppens fettceller, chili kan bidra til øke ditt stoffskifte og grønn te hjelper kroppen med å forbrenne fett, karbohydrater og proteiner.

Tar du MetaBurn daglig kan disse nyttige virkestoffene bidra til å effektivisere de naturlige forbrenningsprosessene i kroppen, og sørge for en stabil og trygg økning i din metabolisme – slik at du kan få kroppen du drømmer om!

Vil du vite mer?

Vi har laget en stor database med faktasider der du kan lese mer om alle innholdsstoffene i våre produkter. Du kan også klikke på fanene under for mer utfyllende informasjon om MetaBurn.


Innhold:

Hver forsendelse fra Vitamail inneholder én eske MetaBurn á 120 kapsler – altså 60 dagers forbruk med en anbefalt døgndose på to kapsler.

Næringsinnhold pr. døgndose (2 kapsler):

Virkestoff:Mengde:
Grønn teekstrakt350 mg
Fucoxanthin200 mg
Chiliekstrakt50 mg
Krom100 µg

Ingredienser:

Grønn teekstrakt, Undaria pinnatifidaekstrakt, chiliekstrakt, maisstivelse, magnesium stearat, krom pikolinat

Hvor gammel må jeg være for å bestille MetaBurn?

Det er en aldersgrense på 18 år for bestilling av våre produkter.

Kan jeg kjøpe MetaBurn i butikken?

Nei, vi selger ikke våre produkter i butikk. Dette er av den enkle grunn at vi ønsker at våre kunder skal få et ferskt produkt rett hjem i postkassen, til en billigere penge.

Kan jeg ta MetaBurn hvis jeg har allergier?

MetaBurn innholder ingen allergener, og skal ikke utgjøre noen risiko for allergikere.

Kan jeg ta MetaBurn dersom jeg bruker medikamenter?

Våre produkter består utelukkende av naturlige virkestoffer, uten påviste bieffekter i kroppen. Likevel kan vi ikke garantere at ikke enkelte legemidler kan påvirkes av disse kraftige virkestoffene, og vi anbefaler derfor alle våre kunder om å konsultere lege dersom de tar medikamenter for en endret helsetilstand. Ta spesielt forbehold dersom du går på medikamenter for høyt blodtrykk eller hjerte- og karsykdommer.

Kan jeg ta MetaBurn hvis jeg er gravid?

Det skal i utgangspunktet ikke være noe problem å ta MetaBurn dersom du er gravid, men produktet er ikke tilsiktet gravide. Vi anbefaler alle med spesielle behov å konsultere sin lege før de begynner med et av våre produkter.

Har dere familierabatt?

Ja, det har vi! Om din husstand har et abonnement fra før av, vil dere få 100 kr avslag på alle nye abonnementer dere tegner!

Hvordan fungerer et Vitamail-abonnement?

Som abonnent hos oss vil du motta forsendelser annenhver måned.

Det er viktig for oss at du aldri går tom for produkter, derfor justerer vi ditt abonnement på en best mulig måte for deg.

Det er ingen bindingstid, og du er selv med på å bestemme hvordan du ønsker at ditt abonnement skal være. Du kan når som helst pause, hoppe over eller fremskynde forsendelser om det er ønskelig.

Ta kontakt og fortell hvordan vi kan gjøre deg mest mulig fornøyd!

Kan jeg pause, stoppe eller endre tidsintervall for leveringene?

Ja! For oss er det viktig at du har et abonnement som du trives med, enten du nettopp har blitt kunde, eller har vært hos oss en stund.

Ring gjerne vår kundeservice dersom det er noe du ønsker å justere, så skal vi gjøre vårt beste for at du blir fornøyd. Et abonnement hos Vitamail skal oppleves som fleksibelt og enkelt!

Er det noen oppsigelses- eller bindingstid?

Vi har ingen oppsigelses- eller bindingstid!

Som abonnent i Vitamail står du fritt til å gjøre endringer eller avslutte ditt abonnement.

Vi ønsker ikke å binde deg opp til noe fordi vi leverer gode produkter, og vet du vil bli fornøyd. Det eneste vi krever er at du sier ifra om endringer i ditt abonnement senest fire uker før neste leveranse.

Send this to friend