MetaBurn er et naturlig kosttilskudd med krom, som kan bidra til normalt blodsukkernivå.

MetaBurn er et naturlig kosttilskudd som inneholder en kombinasjon av grønn te, wakameekstrakt, chili og krom.

Hva gjør MetaBurn?

Makronæringsstoffer:
  • Krom bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer
Blodsukkernivå:
  • Krom bidrar til å opprettholde normalt blodsukkernivå
Innhold:

Hver forsendelse fra Vitamail inneholder én eske MetaBurn á 120 kapsler – altså 60 dagers forbruk med en anbefalt døgndose på to kapsler.

Næringsinnhold pr. døgndose (2 kapsler):
Virkestoff: Mengde:
Grønn teekstrakt 350 mg
Wakameekstrakt 200 mg
Chiliekstrakt 50 mg
Krom 100 µg (250*)

* % av referanseinntak

Ingredienser:

Grønn teekstrakt (camellia sinensis), wakameekstrakt (undaria pinnatifida), chiliekstrakt (capsicum frutescens), fortykningsmiddel (cellulose), antiklumpemiddel (trikalsiumfosfat, silisiumdioksid), fortykningsmiddel (magnesiumstearat), krompikolinat, hydroksypropylmetylcellulose (kapsel).

Hvor gammel må jeg være for å bestille MetaBurn?

Det er en aldersgrense på 18 år for bestilling av alle Vitamails produkter.

Kan jeg kjøpe MetaBurn i butikken?

Nei, vi selger ikke våre produkter i butikk. Dette er av den enkle grunn at vi ønsker at våre kunder skal få et ferskt produkt rett hjem i postkassen, til en billigere penge.

Kan jeg ta MetaBurn hvis jeg har allergier?

MetaBurn innholder ingen allergener, og skal ikke utgjøre noen risiko for allergikere.

Kan jeg ta MetaBurn dersom jeg bruker medikamenter?

Våre produkter består utelukkende av naturlige virkestoffer, uten påviste bieffekter i kroppen. Vi kan likevel ikke garantere at ikke enkelte legemidler kan påvirkes av disse virkestoffene, og vi anbefaler derfor alle våre kunder om å konsultere lege dersom de tar medikamenter for en endret helsetilstand. Ta spesielt forbehold dersom du går på medikamenter for høyt blodtrykk eller hjerte- og karsykdommer.

Kan jeg ta MetaBurn hvis jeg er gravid?

Det skal i utgangspunktet ikke være noe problem å ta MetaBurn dersom du er gravid, men produktet er ikke tilsiktet gravide. Vi anbefaler alle med spesielle behov å konsultere sin lege før de begynner med et av våre produkter.

Har dere familierabatt?

Ja, det har vi! Om din husstand har et abonnement fra før av, vil dere få 100 kr avslag på alle nye abonnementer dere tegner!

Hvordan fungerer et Vitamail-abonnement?

Som abonnent hos oss vil du motta forsendelser annenhver måned. Det er viktig for oss at du aldri går tom for produkter, derfor justerer vi ditt abonnement på best mulig måte for deg.

Det er ingen bindingstid, og du er selv med på å bestemme hvordan du ønsker at ditt abonnement skal være. Du kan når som helst pause, hoppe over eller fremskynde forsendelser dersom du skulle ønske det.

Ta kontakt og fortell hvordan vi kan gjøre deg mest mulig fornøyd!

Kan jeg pause, stoppe eller endre tidsintervall for leveringene?

Ja! For oss er det viktig at du har et abonnement som du trives med, enten du nettopp har blitt kunde, eller har vært hos oss en stund.

Ring gjerne vår kundeservice dersom det er noe du ønsker å justere, så skal vi gjøre vårt beste for at du blir fornøyd. Et abonnement hos Vitamail skal oppleves som fleksibelt og enkelt!

Er det noen oppsigelses- eller bindingstid?

Vi har ingen oppsigelses- eller bindingstid! Som abonnent i Vitamail står du fritt til å gjøre endringer eller avslutte ditt abonnement.

Vi ønsker ikke å binde deg opp til noe fordi vi er sikre på at vi leverer produkter av høy kvalitet, og vet du vil bli fornøyd. Det eneste vi krever er at du sier ifra om endringer i ditt abonnement senest fire uker før neste leveranse.