Nina 2 (Lea) - Nattesvette - MenoCare - Vitamail
Nina deler boligen i Mysen med samboeren Jarle, og den seks år gamle dachsen Lea.

I likhet med mange andre kvinner på hennes alder har Nina Christin Cox (51) fra Mysen den siste tiden slitt med plager forbundet med overgangsalderen.

– Jeg har slitt med overgangsplager i over to år, og jeg har prøvd alt for å få det bedre, sier hun.

51-åringen har vært heldig nok til å slippe plagsomme hetetokter, den desidert vanligste av overgangsplagene, men det betyr på ingen måte at overgangsalderen har vært noen enkel periode i livet hennes.

– Jeg har vært mye plaget av nattesvette og lite energi. Jeg har også hatt litt humørsvingninger, muskel- og leddsmerter, hjerteklapp og jeg har gått opp 10 kg på ett år. Jeg tok en test på nettet, og krysset vel av for sju av ti symptomer på at jeg er i overgangsalderen, forteller hun.

– Nå holder jeg meg «våken» hele arbeidsdagen

Etter at hun begynte å ta MenoCare hver dag, merket Nina Christin raskt en betydelig forbedring i hverdagen.

– Først og fremst har nattesvetten min blitt borte, sier hun lettet.

– Og før jeg begynte med MenoCare var jeg så trøtt hele tiden. Jeg hadde problemer med å klare en hel arbeidsdag, og begynte å gjespe kl. 11. Det var helt forferdelig, sier 51-åringen, som jobber ved Glavas lønningskontor i Askim.

I tråd med at plagene ble færre, kom også Nina Christins energi tilbake.

– Nå klarer jeg å holde meg «våken» hele arbeidsdagen, og frem til klokken halv elleve på kvelden, forteller hun.

Nina 3 (motorsykkel) - Nattesvette - MenoCare - Vitamail
Nina sier at hun ikke har typiske hobbyer som strikking eller brodering. Den blide 51-åringen fra Mysen bruker heller fritiden på å kjøre tung motorsykkel.

Avsluttet abonnementet – så angret hun seg

Tross de merkbare forbedringene, tok hun det likevel ikke for gitt at det var det nye kosttilskuddet hennes som bidro til at hun følte seg så bra.

– Jeg gikk på MenoCare i sju eller åtte måneder, og følte meg veldig fin. Så da tenkte jeg at det bare var tull å ta disse kapslene, for det var sikkert bare sukkerpiller, forteller Nina Christin, som derfor valgte å avslutte abonnementet sitt.

Det skulle hun imedlertid angre på.

– Etter bare tre-fire uker kom nattesvetten tilbake, jeg var trøtt hele dagen og alt var bare elendighet. Så da måtte jeg ringe og si at jeg angret, og bestille på nytt.

– MenoCare anbefales på det sterkeste!

Nå føler Nina Christin nok en gang hun har fått kontroll over sin egen overgangsalder.

– MenoCare har virket veldig bra for meg, og det anbefales på det sterkeste!

Hun har heller ingen planer om å si opp abonnementet sitt igjen med det første.

– Nei det har jeg i hvert fall ikke tenkt til å gjøre, og det tror jeg ikke samboeren min vil at jeg skal heller. Jeg tror jeg var litt uggen å ha med å gjøre de ukene jeg sluttet å ta kapslene, avslutter Nina Christin lattermildt.

Bruk rabattkode FRISK199 og få 50% rabatt på MenoCare i dag!