MenoCare er et naturlig kosttilskudd for kvinner i overgangsalderen.

MenoCare er et naturlig kosttilskudd utviklet for å hjelpe kvinner gjennom overgangsalderen på en komfortabel måte. Produktet inneholder blant annet vitaminene A, D og E. Vitamin A bidrar til å opprettholde normal hud, normale slimhinner og normal omsetning av jern.

Hva gjør MenoCare?

Hud og slimhinner:
  • Vitamin A bidrar til å opprettholde normal hud og normale slimhinner
Jern: 
  • Vitamin A bidrar til normal omsetning av jern
Syn: 
  • Vitamin A bidrar til å opprettholde normalt syn
Knokler og tenner:
  • Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler og tenner
Muskler: 
  • Vitamin D bidrar til normal muskelfunksjon
Immunsystemet:
  • Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon
  • Vitamin A bidrar til immunsystemets normale funksjon
Kalsium og fosfor:
  • Vitamin D bidrar til normalt opptak og utnyttelse av kalsium og fosfor
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
Oksidativt stress:
  • Vitamin E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress
Innhold:

Hver forsendelse fra Vitamail inneholder én eske MenoCare á 60 kapsler – altså 60 dagers forbruk med en anbefalt døgndose på én kapsel. Du kan også velge å doble dosen.

Næringsinnhold pr. døgndose (1 kapsel):
Virkestoff: Mengde:
Nattlysolje
– hvorav GLA
450 mg
– 45 mg
Rødkløverekstrakt 40 mg
Bidronninggele 5 mg
Vitamin A 250 µg (31*)
Vitamin D 5 µg (50*)
Vitamin E 5 mg (42*)

* % av referanseinntak

Ingredienser:

Nattlysolje (oenothera biennis), gelatin, konsistensbevarer (glyserol), rødkløverekstrakt (trifolium pratense), d-alpha-tokoferol (vitamin E), bidronninggelè, retinylpalmitat (vitamin A), kolekalsiferol (vitamin D).

Kan jeg kjøpe MenoCare i butikken?

Nei, vi selger ikke våre produkter i butikk. Dette er av den enkle grunn at vi ønsker at våre kunder skal få et ferskt produkt rett hjem i postkassen, til en billigere penge.

Kan jeg bruke MenoCare dersom jeg har allergier?

MenoCare inneholder bidronninggele, et naturlig sekret utvunnet fra hodene til honningbier. Dette kan inneholde spor av pollen, så dersom du er pollenallergiker anbefaler vi derfor at du rådfører deg med lege før du tar MenoCare.

Kan jeg ta MenoCare dersom jeg bruker medikamenter?

Våre produkter består utelukkende av naturlige virkestoffer, uten påviste bieffekter i kroppen. Vi kan likevel ikke garantere at ikke enkelte legemidler kan påvirkes av disse virkestoffene, og vi anbefaler derfor alle våre kunder om å konsultere lege dersom de tar medikamenter for en endret helsetilstand. Ta spesielt forbehold dersom du går på medikamenter for høyt blodtrykk eller hjerte- og karsykdommer.

Har dere familierabatt?

Ja, det har vi! Om din husstand har et abonnement fra før av, vil dere få 100 kr avslag på alle nye abonnementer dere tegner!

Hvordan fungerer et Vitamail-abonnement?

Som abonnent hos oss vil du motta forsendelser annenhver måned. Det er viktig for oss at du aldri går tom for produkter, derfor justerer vi ditt abonnement på best mulig måte for deg.

Det er ingen bindingstid, og du er selv med på å bestemme hvordan du ønsker at ditt abonnement skal være. Du kan når som helst pause, hoppe over eller fremskynde forsendelser dersom du skulle ønske det.

Ta kontakt og fortell hvordan vi kan gjøre deg mest mulig fornøyd!

Kan jeg pause, stoppe eller endre tidsintervall for leveringene?

Ja! For oss er det viktig at du har et abonnement som du trives med, enten du nettopp har blitt kunde, eller har vært hos oss en stund.

Ring gjerne vår kundeservice dersom det er noe du ønsker å justere, så skal vi gjøre vårt beste for at du blir fornøyd. Et abonnement hos Vitamail skal oppleves som fleksibelt og enkelt!

Er det noen oppsigelses- eller bindingstid?

Vi har ingen oppsigelses- eller bindingstid! Som abonnent i Vitamail står du fritt til å gjøre endringer eller avslutte ditt abonnement.

Vi ønsker ikke å binde deg opp til noe fordi vi er sikre på at vi leverer produkter av høy kvalitet, og vet du vil bli fornøyd. Det eneste vi krever er at du sier ifra om endringer i ditt abonnement senest fire uker før neste leveranse.