Vitamail - MenoCare - Produktbanner

MenoCare er et nyvinnende og naturlig kosttilskudd, spesialutviklet for å hjelpe kvinner gjennom hele overgangsalderen.

MenoCare er et balansert kosttilskudd sammensatt av noen av naturens mest effektive virkestoffer, deriblant rødkløver – Storbritannias mest populære tilskudd blant kvinner i overgangsalderen.

Hva gjør MenoCare?

  • Kan redusere hetetokter
  • Kan gjøre de gjenværende hetetoktene mildere
  • Kan gjenopprette og opprettholde hormonbalansen i kroppen
  • Forebygger benskjørhet
  • Opprettholder normalt syn
  • Beskytter cellene i kroppen mot oksidativt stress
  • Kan opprettholde en sunn og fin hud
  • Styrker immunforsvaret

Om produktet

I MenoCare har våre utviklere kombinert den anerkjente urten rødkløver med de nyvinnende naturstoffene nattlysolje og bidronninggele, samt en god dose av de viktige vitaminene A, D og E.

Rødkløver er rik på naturlige, østrogenlignende isoflavoner, som ifølge flere studier kan gjennopprette hormonbalansen i kroppen og redusere hetetokter.

Naturstoffene nattlysolje og bidronninggele kan på sin side motvirke vanlige plager som hormonendringer, irritasjon og tørre slimhinner.

Ønsker å ivareta din selvtillit som en feminin og attraktiv kvinne gjennom overgangsalderen? Da er MenoCare det perfekte kostilskuddet for deg!

Vil du vite mer?

Vi har laget en stor database med faktasider der du kan lese mer om alle innholdsstoffene i våre produkter. Du kan også klikke på fanene under for mer utfyllende informasjon om MenoCare.


Innhold:

Hver forsendelse fra Vitamail inneholder én eske MenoCare á 60 kapsler – altså 60 dagers forbruk med en anbefalt døgndose på én kapsel. Du kan også velge å doble dosen.

Næringsinnhold pr. døgndose (1 kapsel):

Virkestoff:Enkel dose:Dobbel dose:
Nattlysolje450 mg900 mg
 – hvorav GLA45 mg90 mg
Rødkløverekstrakt40 mg80 mg
Bidronninggele5 mg10 mg
Vitamin A250 µg500 µg
Vitamin D5 µg10 µg
Vitamin E5 mg10 mg

Ingredienser:

Nattlysolje (Oenotheare Biennis), gelatin, konsistensbevarer (glyserol), rødkløverekstrakt (Trifolium Pratense), d-alpha-tokeferol, bidronninggele, retinylpalmitat, kolekalsiferol

Kan jeg kjøpe MenoCare i butikken?

Nei, vi selger ikke våre produkter i butikk. Dette er av den enkle grunn at vi ønsker at våre kunder skal få et ferskt produkt rett hjem i postkassen, til en billigere penge.

Kan jeg bruke MenoCare dersom jeg har allergier?

MenoCare inneholder bidronninggele, et naturlig sekret utvunnet fra hodene til honningbier. Dette kan inneholde spor av pollen, så dersom du er pollenallergiker anbefaler vi derfor at du rådfører deg med lege før du tar MenoCare.

Kan jeg ta MenoCare dersom jeg bruker medikamenter?

Våre produkter består utelukkende av naturlige virkestoffer, uten påviste bieffekter i kroppen. Likevel kan vi ikke garantere at ikke enkelte legemidler kan påvirkes av disse kraftige virkestoffene, og vi anbefaler derfor alle våre kunder om å konsultere lege dersom de tar medikamenter for en endret helsetilstand. Ta spesielt forbehold dersom du går på medikamenter for høyt blodtrykk eller hjerte- og karsykdommer.

Har dere familierabatt?

Ja, det har vi! Om din husstand har et abonnement fra før av, vil dere få 100 kr avslag på alle nye abonnementer dere tegner!

Hvordan fungerer et Vitamail-abonnement?

Som abonnent hos oss vil du motta forsendelser annenhver måned.

Det er viktig for oss at du aldri går tom for produkter, derfor justerer vi ditt abonnement på en best mulig måte for deg.

Det er ingen bindingstid, og du er selv med på å bestemme hvordan du ønsker at ditt abonnement skal være. Du kan når som helst pause, hoppe over eller fremskynde forsendelser om det er ønskelig.

Ta kontakt og fortell hvordan vi kan gjøre deg mest mulig fornøyd!

Kan jeg pause, stoppe eller endre tidsintervall for leveringene?

Ja! For oss er det viktig at du har et abonnement som du trives med, enten du nettopp har blitt kunde, eller har vært hos oss en stund.

Ring gjerne vår kundeservice dersom det er noe du ønsker å justere, så skal vi gjøre vårt beste for at du blir fornøyd. Et abonnement hos Vitamail skal oppleves som fleksibelt og enkelt!

Er det noen oppsigelses- eller bindingstid?

Vi har ingen oppsigelses- eller bindingstid!

Som abonnent i Vitamail står du fritt til å gjøre endringer eller avslutte ditt abonnement.

Vi ønsker ikke å binde deg opp til noe fordi vi leverer gode produkter, og vet du vil bli fornøyd. Det eneste vi krever er at du sier ifra om endringer i ditt abonnement senest fire uker før neste leveranse.

Send this to friend