Før Tora Mølnvik (22) startet i Vitamail hadde hun allerede jobbet med salg i noen måneder, og hun hadde fått kjenne på kroppen hvor hektisk og stressende en salgsjobb er.

Dessverre hadde hun ingen positiv erfaring med selskapet hun jobbet i tidligere. Lange dager, lite oppfølging og minimal opplæring gjorde at hun så seg ferdig med salg.

Så kom hun på intervju hos Vitamail.

– Jeg hadde fått et veldig dårlig inntrykk av det å jobbe med salg, så når jeg skulle finne meg ny jobb så jeg etter alt annet. Da jeg ble kontaktet av Vitamail, følte jeg likevel at jeg burde komme på et intervju for å høre litt mer. Det er jeg virkelig glad for i dag, sier Tora med et smil.

– Jeg digger turene vi drar på

22-åringen, som har funnet veien til Oslo fra hjemstedet Snåsa, fant fort ut at det var noe helt annet å jobbe med salg i Vitamail. Én ting hun liker spesielt godt, er de mange arbeidsturene som blir arrangert – hvor du får mulighet til å reise til en annen by, bo på hotell og jobbe en hel uke.

– Jeg digger turene vi drar på. Vi kan komme med ønsker og forslag til hvor vi vil reise og bo, og så får vi en hel uke hvor vi jobber på dagtid og finner på noe kult på kveldstid. Jeg liker virkelig godt kollegaene mine, og vi har det veldig gøy på de turene, sier hun.

Produkter som hjelper

Når du jobber med salg er det ikke bare arbeidsmiljø, lønn og opplæring som er viktig. Produktene du selger er det mest sentrale i enhver salgsjobb. Det holder ikke bare at de er konkurransedyktige – de må også fungere. Dette har Tora selv fått merke.

– Vi har veldig mange forskjellige, gode produkter. Vi har noe for enhver. Jeg møter veldig ofte kunder som snakker veldig varmt om produktene våre. Det er hyggelig. Jeg synes også det er veldig positivt at jeg kan hjelpe andre mennesker gjennom produktene vi selger. Det gir meg en veldig god følelse, forteller hun.

På spørsmål om det er noe annet hun liker med jobben sin, svarer Tora følgende:

– Lønnen! Jeg liker veldig godt at jeg selv kan påvirke hva jeg tjener. På veldig gode dager blir timelønnen helt vill, men det er også trygt at vi har en fastlønn i bunnen til de dagene som ikke alltid går min vei, forklarer hun, og legger til:

– Også må jeg si at jeg liker at det er karrieremuligheter her. Akkurat nå har jeg lyst til å fokusere på å bli en bedre selger, men jeg vet at mulighetene er der den dagen jeg får andre tanker. Det synes jeg er litt viktig.

– Dette stedet er ikke som andre arbeidsplasser

Vi lurte også på om Tora hadde noe å svare på hvorfor hun synes andre bør søke jobb i Vitamail, og svaret kom raskt:

– Hvis du vil ha en sosial og lærerik jobb, bør du søke jobb i Vitamail. Dette er en jobb der du bestemmer selv hva du vil tjene, du selger produkter med mening og arbeidsmiljøet er veldig, veldig bra. Dette stedet er ikke som alle andre arbeidsplasser, avslutter hun.

Vi ser etter deg – erfaring eller ei

Vi hører dessverre ofte om personer som har hatt en negativ erfaring med salg tidligere.

I Vitamail har vi derfor jobbet lenge med å skreddersy den best mulige «salgsskolen» for alle som starter hos oss. Her tar vi for oss alt fra systemer, produkter lønn og betingelser til opplæring og oppfølgning.

Hos oss skal du få en veldig positiv opplevelse med det å jobbe med salg. Du blir del av et unikt og sammensveiset miljø, der trivselsfaktoren er veldig høy. Som Tora sier: Dette er ikke som alle andre arbeidsplasser.

Trykk på «kontakt meg», og bli en del av Vitamail-gjengen du også!