– Jeg er en person som liker å sette meg hårete mål, så da jeg ganske raskt etter at jeg ble ansatt fikk beskjed om at det lå konkrete muligheter for meg til å jobbe mot å bli en leder, ble ambisjonene satt.

24-åringen fra Drammen hadde bodd et år i Australia, før han flyttet tilbake til Oslo i juli. Han var klar for å prøve noe nytt, og salg var et yrke han hadde lite erfaring med fra før.

Blant de mange stillingsannonsene der ute, ble Vitamail det åpenbare valget for Jonatan.

– Jeg likte veldig godt lønnsbetingelsene her. Høy fastlønn i kombinasjon med provisjon har gjort at har fått bedre lønn måned etter måned. Her er det ikke noe tak på hva du kan tjene, sier han med et smil.

Karrieremulighetene ble en ekstra motivasjon

Jonatan roser også arbeidsmiljøet i Vitamail, som han mener er en av grunnene til at han har oppnådd suksess i løpet av kort tid.

– Det er et veldig sammensveiset miljø her, og vi finner på en del sosiale ting utenom jobb. Det gjør at motivasjonen alltid er på topp.

Etter kort tid i Vitamail fikk Jonatan beskjed om at det var muligheter for ham til å spisse seg enda mer inn mot å bli en eliteselger – eller leder på avdelingen. Sistnevnte tente en gnist i ham.

– Jeg liker å utvikle meg som person, så når det lå konkrete ledermuligheter på bordet ble valget lett. Etter kort tid som selger, har jeg fått prøve meg som Teamleder-trainee. Foreløpig går ting veldig bra, og målet er nå mitt eget team. Jeg liker at det er en konkret oppskrift på å bli leder her. Det gjør ting forutsigbart.

– Her er det fokus på å være en leder, ikke en sjef

Innsatsen har det ikke stått på så langt. Jonatan jobber målrettet mot teamlederstillingen, og dag for dag kommer han et skritt nærmere drømmen.

For å nå målet får han tett oppfølgning fra noen av Norges beste ledere innenfor salg – i Vitamail jobber man aldri alene mot å nå nye høyder.

– Jeg liker veldig godt oppfølgningen man får her. Det føles virkelig som at alle ledere jobber for at hver ansatt skal nå sitt fulle potensiale. Her er det stort fokus på det å være en leder, og ikke en sjef. Forskjellen ligger i at ledere viser vei, leder an og går foran som et godt eksempel, forklarer Jonatan entusiastisk.

Han er ikke i tvil:

– Vitamail er Norges beste arbeidsplass for å jobbe med salg!

 

Har du en drøm om å lykkes som selger? Eller sitter du inne med en lederspire du vil få maks potensiale ut av? Vitamail tilbyr et perfekt miljø for deg – uansett karrieremål!
Vi har samlet noen av Norges beste innen salgsledelse, og sammen med motiverte kolleger som Jonatan vil vi hjelpe deg med å nå dine mål.

Hva venter du på? Start din karrieredrøm nå: