Jan Åge Engebretsen har prøvd både ett og annet kosttilskudd i håp om å få bukt med stadig stivere muskler og ledd.

Jan 2 - Flex - Vitamail
Jan Åge Engebretsen er en nevenyttig mann. Når hytta trenger en oppgradering foretrekker han å gjøre det selv.

I naturproduktet Flex har han funnet et kosttilskudd han føler fungerer.

– Det var egentlig ren tilfeldighet at jeg oppdaget Flex. Jeg søkte på nettet og fant hjemmesiden til Vitamail. Etter å ha lest litt tenkte jeg at det ikke var verre enn å prøve, og siden det var et godt tilbud på første pakke tok jeg det, forteller 67-åringen fra Halden.

Etter å ha tatt to kapsler om dagen i en drøy måned begynte han å merke endringer på kroppen.

– Før måtte jeg ha bind på knærne når jeg skulle ut en tur, og jeg hadde problemer med å gå opp og ned trapper. Det har jeg ikke nå lenger, og støttebandasje bruker jeg kun når jeg er ute og jobber i skauen. Og det er bare fordi jeg er redd for å få vridninger, forklarer 67-åringen.

– Viktig for meg å fungere normalt

Haldenseren har i utgangspunktet alltid vært motstander av helsekost, men i takt med at rygg- og leddplager har meldt seg de siste årene har han også blitt mer tilbøyelig til å ta kosttilskudd i bruk for å holde helsa ved like.

Jan 3 - Flex - Vitamail
Jan Åge og kona Aud trives godt på hytta ved Prestebakke, nær svenskegrensa.

– Fysisk og psykisk helse går som hånd i hanske. Når knærne og leddene begynner å skrante går det utover så mye annet. Jeg har vært aktiv i alle herrens år, og når dagen kommer da jeg ikke kan gjøre de tingene jeg planlegger vil jeg se på det som et nederlag, innrømmer Jan Åge.

Han forteller at han har levd med leddplager lenge, men at det først er den siste tiden at det virkelig har begynt å plage ham.

– Det er viktig for meg å fungere på en normal måte, og det er spesielt viktig å ta vare på beina jeg går på. Kona mi er ikke helt frisk, så mye av husarbeidet hun pleide å gjøre faller nå på meg. Hadde jeg vært dårlig til bens da, så hadde vi hatt et problem.

Gjør det meste selv

Jan Åge har en lang karriere bak seg innen verkstedindustrien, og til tross for at han nå er blitt pensjonist er ikke 67-åringen typen som liker å sitte stille i en stol.

Derfor bruker han mye av tiden sin på å vedlikeholde eiendommen han bor på sammen med kona Aud.

– Jeg er vel egentlig like aktiv nå, som da jeg var yrkesaktiv. Jeg vet hva det ville kostet om jeg skulle begynt å sette bort arbeid, så jeg gjør det meste selv. Jeg trenger verken rørlegger, snekker eller taktekker, det er ting jeg har tid til å gjøre sjøl, slår han fast.

– Dette produktet hjelper meg

Jan Åge forteller at Flex-kapslene er den eneste endringen han har gjort med tanke på livsstil den siste tiden, og han er derfor overbevist om hans nye kosttilskudd skal ha mye av æren for at kroppen nå fungerer bedre.

– Ja, jeg vil påstå at dette produktet hjelper meg. Jeg har prøvd flere produkter for muskler og ledd tidligere, uten at det har funket, så jeg ble positivt overrasket da det hadde gått fem uker og jeg merket at dette fungerte, sier han.

Bestill Flex i dag, og få første forsendelse til halv pris – kun 199 kr!