Flex er et naturlig kosttilskudd med vitaminene K2 og D3, som bidrar til å opprettholde normale knokler og normal muskelfunksjon.

Flex er et naturlig kosttilskudd utviklet for hjelpe folk med å holde kroppen i gang hele livet. Produktet inneholder en kombinasjon av boswellia serrata, grønnleppet musling, gurkemeieekstrakt, kollagen type II, Bioperine® sort pepperekstrakt, vitamin K2 og vitamin D3.

Hva gjør Flex?

Muskler:
  • Vitamin D3 bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.
Knokler:
  • Vitamin D3 og K2 bidrar til å opprettholde normale knokler.
Immunsystem:
  • Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon.
Antioksidanter:
  • Kurkumin, det aktive virkestoffet i gurkemeie, er en kraftig antioksidant.
Innhold:

Hver forsendelse fra Vitamail inneholder én eske Flex á 120 kapsler – altså 60 dagers forbruk med en anbefalt døgndose på to kapsler.

Næringsinnhold pr. døgndose (2 kapsler):
Virkestoff: Mengde:
Boswellia serrataekstrakt 250 mg
Grønnleppet muslingekstrakt 150 mg
Gurkemeieekstrakt
– hvorav curcuminoider
85 mg
– 80 mg
Kollagen type II (udenaturert) 40 mg
Bioperine® sort pepperekstrakt 2,5 mg
Vitamin K2 50 µg (66,7*)
Vitamin D3 10 µg (100*)

* % av referanseinntak

Ingredienser:

Olibanumekstrakt (boswellia serrata), grønnleppet muslingekstrakt (perna canaliculus), gurkemeieekstrakt (curcuma longa L.), fortykningsmiddel (cellulose, magnesiumsalter av fettsyrer), menakinon, udenaturert kollagen type II, antiklumpemiddel (kalsiumfosfater, silisiumdioksid), Bioperine® sort pepperekstrakt (piper nigrum), kolekalsiferol, hydroksypropylmetylcellulose (kapsel).

Hvor gammel må jeg være for å bestille Flex?

Det er en aldersgrense på 18 år for bestilling av alle Vitamails produkter.

Kan jeg kjøpe Flex i butikken?

Nei, vi selger ikke våre produkter i butikk. Dette er av den enkle grunn at vi ønsker at våre kunder skal få et ferskt produkt rett hjem i postkassen, til en billigere penge.

Kan jeg ta Flex hvis jeg har allergier?

Flex inneholder grønnleppet musling, og bør derfor ikke tas av personer med skalldyrallergi.

Kan jeg ta Flex dersom jeg bruker medikamenter?

Våre produkter består utelukkende av naturlige virkestoffer, uten påviste bieffekter i kroppen. Vi kan likevel ikke garantere at ikke enkelte legemidler kan påvirkes av disse virkestoffene, og vi anbefaler derfor alle våre kunder om å konsultere lege dersom de tar medikamenter for en endret helsetilstand. Ta spesielt forbehold dersom du går på medikamenter for høyt blodtrykk eller hjerte- og karsykdommer.

Kan jeg ta Flex hvis jeg er gravid?

Det skal i utgangspunktet ikke være noe problem å ta Flex dersom du er gravid. Vi anbefaler likevel alle med spesielle behov å konsultere sin lege før de begynner med et av våre produkter.

Har dere familierabatt?

Ja, det har vi! Om din husstand har et abonnement fra før av, vil dere få 100 kr avslag på alle nye abonnementer dere tegner!

Hvordan fungerer et Vitamail-abonnement?

Som abonnent hos oss vil du motta forsendelser annenhver måned. Det er viktig for oss at du aldri går tom for produkter, derfor justerer vi ditt abonnement på best mulig måte for deg.

Det er ingen bindingstid, og du er selv med på å bestemme hvordan du ønsker at ditt abonnement skal være. Du kan når som helst pause, hoppe over eller fremskynde forsendelser dersom du skulle ønske det.

Ta kontakt og fortell hvordan vi kan gjøre deg mest mulig fornøyd!

Kan jeg pause, stoppe eller endre tidsintervall for leveringene?

Ja! For oss er det viktig at du har et abonnement som du trives med, enten du nettopp har blitt kunde, eller har vært hos oss en stund.

Ring gjerne vår kundeservice dersom det er noe du ønsker å justere, så skal vi gjøre vårt beste for at du blir fornøyd. Et abonnement hos Vitamail skal oppleves som fleksibelt og enkelt!

Er det noen oppsigelses- eller bindingstid?

Vi har ingen oppsigelses- eller bindingstid! Som abonnent i Vitamail står du fritt til å gjøre endringer eller avslutte ditt abonnement.

Vi ønsker ikke å binde deg opp til noe fordi vi er sikre på at vi leverer produkter av høy kvalitet, og vet du vil bli fornøyd. Det eneste vi krever er at du sier ifra om endringer i ditt abonnement senest fire uker før neste leveranse.