Flex banner

Flex er et naturlig kosttilskudd utviklet for å forebygge og dempe muskel- og leddplager, slik at du kan holde deg i aktivitet hele livet.

Flex er et av våre mest ettertraktede kosttilskudd. Flere tusen nordmenn har allerede fått øynene opp for dette naturproduktet, som har ett eneste mål: Å holde dine muskler og ledd myke og friske.

Hva gjør Flex?

  • Kan forebygge benskjørhet
  • Kan opprettholde normal funksjon i muskler og ledd
  • Kan motvirke kroniske betennelser
  • Kan beskytte cellene i kroppen mot oksidativt stress
  • Kan virke smertestillende på såre muskler og ledd
  • Kan forebygge kroniske sykdommer
  • Kan bidra til normal blodlevring
  • Kan styrke immunforsvaret

Om produktet

I Flex har våre produktutviklere samlet noen av naturens sterkeste virkestoffer: boswellia serrata, grønnleppet musling, gurkemeie, kollagen, vitamin K2, vitamin D3 og sort pepper.

Boswellia serrata og grønnleppet musling har en smertelindrende og betennelsesdempende effekt i kroppen, vitaminene K2 og D3 er svært viktig for å styrke benbygningen, kollagen styrker brusk, sener, muskler og bindevev, og gurkemeie har en lang rekke sykdomsforebyggende og smertestillende egenskaper.

Denne kombinasjonen av betennelsesdempende og forebyggende virkestoffer gir deg et solid utgangspunkt for å holde dine muskler og ledd friske, slik at du kan føle deg ung og sprek lenger.

Vil du vite mer?

Vi har laget en stor database med faktasider der du kan lese mer om alle innholdsstoffene i våre produkter. Du kan også klikke på fanene under for mer utfyllende informasjon om Flex.


Innhold:

Hver forsendelse fra Vitamail inneholder én eske Flex á 120 kapsler – altså 60 dagers forbruk med en anbefalt døgndose på to kapsler.

Næringsinnhold pr. døgndose (2 kapsler):

Virkestoff:Mengde:
Boswellia serrataekstrakt250 mg
Grønnleppet muslingekstrakt150 mg
Gurkemeieekstrakt
– hvorav curcuminoider
85 mg
– 80 mg
Kollagen type II40 mg
Sort pepper1,5 mg
Vitamin K250 µg
Vitamin D310 µg

Ingredienser:

Olibanum ekstrakt (Boswellia Serrata), grønnleppet musling-ekstrakt (Perna Canaliculus), kapselskall (hydroksypropylmetylcellulose), gurkemeie ekstrakt (Curcuma longa L.), fortykningsmiddel (cellulose, magnesiumsalter av fettsyrer), menaquinon, udenaturert kollagen type II, antiklumpemiddel (kalsiumfosfater, silisiumdioksid), Bioperine® sort pepper ekstrakt (Piper Nigrum), kolekalsiferol.

Hvor gammel må jeg være for å bestille Flex?

Det er en aldersgrense på 18 år for bestilling av våre produkter.

Kan jeg kjøpe Flex i butikken?

Nei, vi selger ikke våre produkter i butikk. Dette er av den enkle grunn at vi ønsker at våre kunder skal få et ferskt produkt rett hjem i postkassen, til en billigere penge.

Kan jeg ta Flex hvis jeg har allergier?

Flex inneholder grønnleppet musling, og bør derfor ikke tas av personer med skalldyrallergi.

Kan jeg ta Flex dersom jeg bruker medikamenter?

Våre produkter består utelukkende av naturlige virkestoffer, uten påviste bieffekter i kroppen. Likevel kan vi ikke garantere at ikke enkelte legemidler kan påvirkes av disse kraftige virkestoffene, og vi anbefaler derfor alle våre kunder om å konsultere lege dersom de tar medikamenter for en endret helsetilstand. Ta spesielt forbehold dersom du går på medikamenter for høyt blodtrykk eller hjerte- og karsykdommer.

Kan jeg ta Flex hvis jeg er gravid?

Det skal i utgangspunktet ikke være noe problem å ta Flex dersom du er gravid. Vi anbefaler likevel alle med spesielle behov å konsultere sin lege før de begynner med et av våre produkter.

Har dere familierabatt?

Ja, det har vi! Om din husstand har et abonnement fra før av, vil dere få 100 kr avslag på alle nye abonnementer dere tegner!

Hvordan fungerer et Vitamail-abonnement?

Som abonnent hos oss vil du motta forsendelser annenhver måned.

Det er viktig for oss at du aldri går tom for produkter, derfor justerer vi ditt abonnement på en best mulig måte for deg.

Det er ingen bindingstid, og du er selv med på å bestemme hvordan du ønsker at ditt abonnement skal være. Du kan når som helst pause, hoppe over eller fremskynde forsendelser om det er ønskelig.

Ta kontakt og fortell hvordan vi kan gjøre deg mest mulig fornøyd!

Kan jeg pause, stoppe eller endre tidsintervall for leveringene?

Ja! For oss er det viktig at du har et abonnement som du trives med, enten du nettopp har blitt kunde, eller har vært hos oss en stund.

Ring gjerne vår kundeservice dersom det er noe du ønsker å justere, så skal vi gjøre vårt beste for at du blir fornøyd. Et abonnement hos Vitamail skal oppleves som fleksibelt og enkelt!

Er det noen oppsigelses- eller bindingstid?

Vi har ingen oppsigelses- eller bindingstid!

Som abonnent i Vitamail står du fritt til å gjøre endringer eller avslutte ditt abonnement.

Vi ønsker ikke å binde deg opp til noe fordi vi leverer gode produkter, og vet du vil bli fornøyd. Det eneste vi krever er at du sier ifra om endringer i ditt abonnement senest fire uker før neste leveranse.

Send this to friend