EnergyPlus er et naturlig kosttilskudd med adaptogene urter, biotin og jern, som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

EnergyPlus er et naturlig kosttilskudd utviklet for personer som trenger et ekstra overskudd i hverdagen. Produktet inneholder en kombinasjon av de adaptogene urtene rosenrot, russisk rot og schisandra, samt jern og biotin (vitamin B7).

Dette kosttilskuddet passer godt til deg som føler at energien ikke strekker til mot slutten av dagen, og ofte er trøtt og sliten.

EnergyPlus produseres i Fredrikstad, av det norske farmasiselskapet Pharmatech.

Jern:
 • Bidrar til normal energiomsetning
 • Bidrar til å redusere tretthet og utmattelse
 • Bidrar til normal kognitiv funksjon
 • Bidrar til normal dannelse av røde blodlegemer og hemoglobin
 • Bidrar til normal transport av oksygen i kroppen
Biotin (vitamin B7):
 • Bidrar til normal energiomsetning
 • Bidrar til normal psykologisk funksjon
 • Bidrar til nervesystemets normale funksjon
 • Bidrar til normal omsetning av næringsstoffer
 • Bidrar til å opprettholde normal hud, normalt hår og normale slimhinner
Rosenrot:
 • Kan være bra for fysisk og mental stresshåndtering
 • Kan hjelpe til med å stimulere nervesystemet
Russisk rot (sibirsk ginseng):
 • Kan bidra til økt mental og fysisk energi
 • Kan bidra til normal blodsirkulasjon
 • Kan bidra til optimal kognitiv og mental aktivitet
Schisandra:
 • Kan bidra til fysisk og psykisk velvære
 • Kan øke evnen til å tilpasse seg stress

Innhold:

Hver forsendelse fra Vitamail inneholder én eske «Energi og overskudd» á 120 kapsler – altså 60 dagers forbruk med en anbefalt døgndose på to kapsler.

Næringsinnhold pr. døgndose (2 kapsler):
Virkestoff:Mengde:
Rosenrotekstrakt180 mg
Schisandraekstrakt180 mg
Russisk rotekstrakt180 mg
Jern10 mg (71*)
Vitamin B725 µg (50*)

* % av referanseinntak

Ingredienser:

Rosenrotekstrakt (rhodiola rosea), schisandraekstrakt (schisandra chinensis), russisk rotekstrakt (eleutherococcus senticosus), kapselskall (hydroksypropylmetylcellulose), jernfumarat, fortykningsmiddel (cellulose, magnesiumsalter av fettsyrer), antiklumpemiddel (kalsiumfosfater), D-biotin

Hvor gammel må jeg være for å bestille EnergyPlus?

Det er en aldersgrense på 18 år for bestilling av alle Vitamails produkter.

Kan jeg kjøpe EnergyPlus i butikken?

Nei, vi selger ikke våre produkter i butikk. Dette er av den enkle grunn at vi ønsker at våre kunder skal få et ferskt produkt rett hjem i postkassen, til en billigere penge.

Kan jeg ta EnergyPlus hvis jeg har allergier?

EnergyPlus innholder ingen allergener, og skal ikke utgjøre noen risiko for allergikere.

Kan jeg ta EnergyPlus dersom jeg bruker medikamenter?

Våre produkter består utelukkende av naturlige virkestoffer, uten påviste bieffekter i kroppen. Vi kan likevel ikke garantere at ikke enkelte legemidler kan påvirkes av disse virkestoffene, og vi anbefaler derfor alle våre kunder om å konsultere lege dersom de tar medikamenter for en endret helsetilstand. Ta spesielt forbehold dersom du går på medikamenter for høyt blodtrykk eller hjerte- og karsykdommer.

Kan jeg ta EnergyPlus hvis jeg er gravid?

Det skal i utgangspunktet ikke være noe problem å ta EnergyPlus dersom du er gravid. Vi anbefaler likevel alle med spesielle behov å konsultere sin lege før de begynner med et av våre produkter.

Har dere familierabatt?

Ja, det har vi! Om din husstand har et abonnement fra før av, vil dere få 100 kr avslag på alle nye abonnementer dere tegner!

Hvordan fungerer et Vitamail-abonnement?

Som abonnent hos oss vil du motta forsendelser annenhver måned. Det er viktig for oss at du aldri går tom for produkter, derfor justerer vi ditt abonnement på best mulig måte for deg.

Det er ingen bindingstid, og du er selv med på å bestemme hvordan du ønsker at ditt abonnement skal være. Du kan når som helst pause, hoppe over eller fremskynde forsendelser dersom du skulle ønske det.

Ta kontakt og fortell hvordan vi kan gjøre deg mest mulig fornøyd!

Kan jeg pause, stoppe eller endre tidsintervall for leveringene?

Ja! For oss er det viktig at du har et abonnement som du trives med, enten du nettopp har blitt kunde, eller har vært hos oss en stund.

Ring gjerne vår kundeservice dersom det er noe du ønsker å justere, så skal vi gjøre vårt beste for at du blir fornøyd. Et abonnement hos Vitamail skal oppleves som fleksibelt og enkelt!

Er det noen oppsigelses- eller bindingstid?

Vi har ingen oppsigelses- eller bindingstid! Som abonnent i Vitamail står du fritt til å gjøre endringer eller avslutte ditt abonnement.

Vi ønsker ikke å binde deg opp til noe fordi vi er sikre på at vi leverer produkter av høy kvalitet, og vet du vil bli fornøyd. Det eneste vi krever er at du sier ifra om endringer i ditt abonnement senest fire uker før neste leveranse.

Send this to friend