Vitamail - DreamWell - Produktbanner

DreamWell er et naturlig beroligende kosttilskudd utviklet for å hjelpe hode, muskler og nerver å slappe av, slik at du får deg en god natts søvn.

Det søvnfremmende kosttilskuddet DreamWell består av noen av naturens mest avslappende virkestoffer. Urter som i årtusener har blitt brukt som beroligende midler gir deg et naturlig alternativ for bedre søvn.

Hva gjør DreamWell?

  • Kan redusere stress, rastløshet og nervøsitet
  • Kan berolige og avspenne musklene
  • Kan forebygge og redusere søvnmangel
  • Kan bedre søvnkvalitet og søvnmønster
  • Kan forebygge og redusere urolig søvn
  • Kan forbedre konsentrasjon og kognitiv funksjon

Om produktet

I DreamWell har våre produktutviklere kombinert fire av naturens mest beroligende medisinske urter med det gode proteinet Alfa S1 caseinhydrolysat – samt mineralet magnesium, som er nødvendig for at en rekke livsprosesser skal fungere normalt.

Sitronmelisse, kamomille, lavendel og humle anses alle å være naturlig avslappende urter.  Sitronmelisse og kamomille kan bidra til å redusere stress og nervøsitet, og og lavendel og humle kan bedre søvnkvaliteten din og redusere søvnløshet.

Ved å forebygge og redusere både psykologisk og fysisk stress kan disse naturlige virkestoffene hjelpe kroppen din med å slappe av, slik at får en dyp og rolig nattesøvn.

Vil du vite mer?

Vi har laget en stor database med faktasider der du kan lese mer om alle innholdsstoffene i våre produkter. Du kan også klikke på fanene under for mer utfyllende informasjon om DreamWell.


Innhold:

Hver forsendelse fra Vitamail inneholder én eske DreamWell á 120 kapsler – altså 60 dagers forbruk med en anbefalt døgndose på to kapsler.

Næringsinnhold pr. døgndose (2 kapsler):

Virkestoff:Mengde:
Serenzo™ sitronmelisse300 mg
Lavendelekstrakt100 mg
Humleekstrakt100 mg
Magnesium100 mg
Kamomille50 mg
Lactium™ Alfa S1 caseinhydrolysat10 mg

Ingredienser:

Serenzo™ sitronmelisse (melissa officinalis), fortykningsmiddel (cellulose), magnesiumoksid, kapsel (hydroxypropylmethylcellulose), lavendelekstrakt (lavendula officinalis), humleekstrakt (humulus lupulus), kamilleekstrakt (matricaria chamomilla), Lactium™ Alfa S1 caseinhydrolysat, antiklumpemiddel (silisiumdioksid, kalsiumfosfater), fortykningsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer).

Hvor gammel må jeg være for å bestille DreamWell?

Det er en aldersgrense på 18 år for bestilling av våre produkter.

Kan jeg kjøpe DreamWell i butikken?

Nei, vi selger ikke våre produkter i butikk. Dette er av den enkle grunn at vi ønsker at våre kunder skal få et ferskt produkt rett hjem i postkassen, til en billigere penge.

Kan jeg ta DreamWell hvis jeg har allergier?

DreamWell inneholder spor av laktose, og personer med melkeallergi bør derfor ta forbehold. Kosttilskuddet inneholder også blomstrende urter, men disse er fri for allergener og utgjør ingen risiko for pollenallergikere.

Kan jeg ta DreamWell dersom jeg bruker medikamenter?

Våre produkter består utelukkende av naturlige virkestoffer, uten påviste bieffekter i kroppen. Likevel kan vi ikke garantere at ikke enkelte legemidler kan påvirkes av disse kraftige virkestoffene, og vi anbefaler derfor alle våre kunder om å konsultere lege dersom de tar medikamenter for en endret helsetilstand. Ta spesielt forbehold dersom du går på medikamenter for høyt blodtrykk eller hjerte- og karsykdommer.

Kan jeg ta DreamWell hvis jeg er gravid?

Det skal i utgangspunktet ikke være noe problem å ta DreamWell dersom du er gravid. Vi anbefaler likevel alle med spesielle behov å konsultere sin lege før de begynner med et av våre produkter.

Har dere familierabatt?

Ja, det har vi! Om din husstand har et abonnement fra før av, vil dere få 100 kr avslag på alle nye abonnementer dere tegner!

Hvordan fungerer et Vitamail-abonnement?

Som abonnent hos oss vil du motta forsendelser annenhver måned.

Det er viktig for oss at du aldri går tom for produkter, derfor justerer vi ditt abonnement på en best mulig måte for deg.

Det er ingen bindingstid, og du er selv med på å bestemme hvordan du ønsker at ditt abonnement skal være. Du kan når som helst pause, hoppe over eller fremskynde forsendelser om det er ønskelig.

Ta kontakt og fortell hvordan vi kan gjøre deg mest mulig fornøyd!

Kan jeg pause, stoppe eller endre tidsintervall for leveringene?

Ja! For oss er det viktig at du har et abonnement som du trives med, enten du nettopp har blitt kunde, eller har vært hos oss en stund.

Ring gjerne vår kundeservice dersom det er noe du ønsker å justere, så skal vi gjøre vårt beste for at du blir fornøyd. Et abonnement hos Vitamail skal oppleves som fleksibelt og enkelt!

Er det noen oppsigelses- eller bindingstid?

Vi har ingen oppsigelses- eller bindingstid!

Som abonnent i Vitamail står du fritt til å gjøre endringer eller avslutte ditt abonnement.

Vi ønsker ikke å binde deg opp til noe fordi vi leverer gode produkter, og vet du vil bli fornøyd. Det eneste vi krever er at du sier ifra om endringer i ditt abonnement senest fire uker før neste leveranse.

Send this to friend