DreamWell er et naturlig kosttilskudd med magnesium, som kan bidra til å redusere tretthet og utmattelse

DreamWell er et naturlig kosttilskudd som inneholder en kombinasjon av sitrusekstrakt, lavendelekstrakt, humleekstrakt, magnesium, kamomille og Alfa S1 casein.

Hva gjør DreamWell?

Tretthet og utmattelse:
  • Magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse
Energiomsetning:
  • Magnesium bidrar til normal energiomsetning
Nervesystemet:
  • Magnesium bidrar til nervesystemets normale funksjon
Psykologisk funksjon:
  • Magnesium bidrar til normal psykologisk funksjon
Innhold:

Hver forsendelse fra Vitamail inneholder én eske DreamWell á 120 kapsler – altså 60 dagers forbruk med en anbefalt døgndose på to kapsler.

Næringsinnhold pr. døgndose (2 kapsler):
Virkestoff: Mengde:
Sitrusekstrakt 300 mg
Lavendelekstrakt 100 mg
Humleekstrakt 100 mg
Magnesium 100 mg (26,7*)
Kamilleekstrakt 50 mg
Alfa S1 casein 10 mg

* % av referanseinntak

Ingredienser:

Sitrusekstrakt (citrus sinensis), magnesiumoksid, lavendelekstrakt (lavendula officinalis), humleekstrakt (humulus lupulus), kamilleekstrakt (chamomilla recutita), maltodekstrin, melkeproteinhydrolysat (Alfa S1 casein), magnesiumstearat, trikalsiumfosfat, hydroksypropylmetylcellulose (kapsel).

Hvor gammel må jeg være for å bestille DreamWell?

Det er en aldersgrense på 18 år for bestilling av alle Vitamails produkter.

Kan jeg kjøpe DreamWell i butikken?

Nei, vi selger ikke våre produkter i butikk. Dette er av den enkle grunn at vi ønsker at våre kunder skal få et ferskt produkt rett hjem i postkassen, til en billigere penge.

Kan jeg ta DreamWell hvis jeg har allergier?

DreamWell inneholder spor av laktose, og personer med melkeallergi bør derfor ta forbehold. Kosttilskuddet inneholder også blomstrende urter, men disse er fri for allergener og utgjør ingen risiko for pollenallergikere.

Kan jeg ta DreamWell dersom jeg bruker medikamenter?

Våre produkter består utelukkende av naturlige virkestoffer, uten påviste bieffekter i kroppen. Vi kan likevel ikke garantere at ikke enkelte legemidler kan påvirkes av disse virkestoffene, og vi anbefaler derfor alle våre kunder om å konsultere lege dersom de tar medikamenter for en endret helsetilstand. Ta spesielt forbehold dersom du går på medikamenter for høyt blodtrykk eller hjerte- og karsykdommer.

Kan jeg ta DreamWell hvis jeg er gravid?

Det skal i utgangspunktet ikke være noe problem å ta DreamWell dersom du er gravid. Vi anbefaler likevel alle med spesielle behov å konsultere sin lege før de begynner med et av våre produkter.

Har dere familierabatt?

Ja, det har vi! Om din husstand har et abonnement fra før av, vil dere få 100 kr avslag på alle nye abonnementer dere tegner!

Hvordan fungerer et Vitamail-abonnement?

Som abonnent hos oss vil du motta forsendelser annenhver måned. Det er viktig for oss at du aldri går tom for produkter, derfor justerer vi ditt abonnement på best mulig måte for deg.

Det er ingen bindingstid, og du er selv med på å bestemme hvordan du ønsker at ditt abonnement skal være. Du kan når som helst pause, hoppe over eller fremskynde forsendelser dersom du skulle ønske det.

Ta kontakt og fortell hvordan vi kan gjøre deg mest mulig fornøyd!

Kan jeg pause, stoppe eller endre tidsintervall for leveringene?

Ja! For oss er det viktig at du har et abonnement som du trives med, enten du nettopp har blitt kunde, eller har vært hos oss en stund.

Ring gjerne vår kundeservice dersom det er noe du ønsker å justere, så skal vi gjøre vårt beste for at du blir fornøyd. Et abonnement hos Vitamail skal oppleves som fleksibelt og enkelt!

Er det noen oppsigelses- eller bindingstid?

Vi har ingen oppsigelses- eller bindingstid! Som abonnent i Vitamail står du fritt til å gjøre endringer eller avslutte ditt abonnement.

Vi ønsker ikke å binde deg opp til noe fordi vi er sikre på at vi leverer produkter av høy kvalitet, og vet du vil bli fornøyd. Det eneste vi krever er at du sier ifra om endringer i ditt abonnement senest fire uker før neste leveranse.