dmax banner

dmax er et naturlig kosttilskudd med vitamin D og jod, utviklet for å ta vare på din helse ved å opprettholde en rekke viktige funksjoner i kroppen.

dmax er et naturlig kosttilskudd utviklet for å ta vare på din helse ved å opprettholde en rekke viktige funksjoner i kroppen.

Kosttilskuddet kommer i form av tyggekapsler med appelsinsmak – og hver kapsel er formet som en liten sol.

Et daglig inntak av dmax gir kroppen din kontinuerlig påfyll av det essensielle «solskinnsvitaminet» D3, i tillegg til en god dose jod.

Hva gjør dmax?

Vitamin D3 bidrar til…
 • å opprettholde normale knokler og tenner
 • å opprettholde normal muskelfunksjon
 • å opprettholde immunsystemets normale funksjon
 • normalt opptak av kalsium og fosfor
 • normale kalsiumnivåer i blodet
 • å redusere risikoen for fall, som er forbundet med ustøhet og muskelsvekkelse
Jod bidrar til…
 • normal kognitiv funksjon
 • normal energiomsetning
 • nervesystemets normale funksjon
 • å opprettholde normal hud
 • skjoldbruskkjertelens normale funksjon

Les mer på www.dmax.no

Innhold:

Prøvepakken inneholder inneholder én boks dmax á 60 kapsler – nok til to måneders forbruk. Videre forsendelser fra Vitamail inneholder tre bokser dmax – altså 6 måneders forbruk med en anbefalt døgndose på én tyggekapsel.

Næringsinnhold pr. døgndose (1 kapsel):
Vitamin D3 40 µg (800*)
Jod 150 µg (100*)

* % av referanseinntak

Ingredienser:

Søtstoff (maltosesirup, rørsukker), surhetsregulatorer (sitronsyre og sodiumcitrat), pektin, naturlig aroma (appelsinsmak), vitamin D3 (kolekalsiferol), antiklumpemiddel (kokosnøttolje), naturlig farge (gulrotjuicekonsentrat (daucus carota)) og kaliumjodid.

Hvor gammel må jeg være for å bestille dmax?

Det er en aldersgrense på 18 år for bestilling av alle Vitamails produkter.

Kan jeg kjøpe dmax i butikken?

Nei, vi selger ikke våre produkter i butikk. Dette er av den enkle grunn at vi ønsker at våre kunder skal få et ferskt produkt rett hjem i postkassen, til en billigere penge.

Kan jeg ta dmax hvis jeg har allergier?

dmax inneholder sitronsyre og naturlig aroma med appelsinsmak, og det er derfor en viss mulighet for at personer med sitrusallergi kan reagere på kapslene.

Kan jeg ta dmax dersom jeg bruker medikamenter?

Våre produkter består utelukkende av naturlige virkestoffer, uten påviste bieffekter i kroppen. Vi kan likevel ikke garantere at ikke enkelte legemidler kan påvirkes av disse virkestoffene, og vi anbefaler derfor alle våre kunder om å konsultere lege dersom de tar medikamenter for en endret helsetilstand. Personer som får behandling for hyperkalsemi frarådes på det sterkeste å ta dmax.

Kan jeg ta dmax hvis jeg er gravid?

Gravide oppfordres til å ta et daglig vitamin D-tilskudd. Vi anbefaler likevel alle med spesielle behov å konsultere sin lege før de begynner med et av våre produkter.

Har dere familierabatt?

Ja, det har vi! Om din husstand har et abonnement fra før av, vil dere få 100 kr avslag på alle nye abonnementer dere tegner!

Hvordan fungerer et dmax-abonnement?

Som dmax-abonnent vil du etter prøvepakken motta forsendelser hver 6. måned. For dobbeltabonnement økes frekvensen til hver 3. måned. Det er viktig for oss at du aldri går tom for produkter, derfor justerer vi ditt abonnement på best mulig måte for deg.

Det er ingen bindingstid, og du er selv med på å bestemme hvordan du ønsker at ditt abonnement skal være. Du kan når som helst pause, hoppe over eller fremskynde forsendelser dersom du skulle ønske det.

Ta kontakt og fortell hvordan vi kan gjøre deg mest mulig fornøyd!

Kan jeg pause, stoppe eller endre tidsintervall for leveringene?

Ja! For oss er det viktig at du har et abonnement som du trives med, enten du nettopp har blitt kunde, eller har vært hos oss en stund.

Ring gjerne vår kundeservice dersom det er noe du ønsker å justere, så skal vi gjøre vårt beste for at du blir fornøyd. Et abonnement hos Vitamail skal oppleves som fleksibelt og enkelt!

Er det noen oppsigelses- eller bindingstid?

Vi har ingen oppsigelses- eller bindingstid! Som abonnent i Vitamail står du fritt til å gjøre endringer eller avslutte ditt abonnement.

Vi ønsker ikke å binde deg opp til noe fordi vi er sikre på at vi leverer produkter av høy kvalitet, og vet du vil bli fornøyd. Det eneste vi krever er at du sier ifra om endringer i ditt abonnement senest fire uker før neste leveranse.