BioBalance er et naturlig kosttilskudd med melkesyrebakterier og Gastro-AD® fermentert soya.

BioBalance er et naturlig kosttilskudd som inneholder en kombinasjon av melkesyrebakterier, Gastro-AD® fermentert soya, marine peptider og peppermynteekstrakt.

Innhold:

Hver forsendelse fra Vitamail inneholder én eske BioBalance á 120 kapsler – altså 60 dagers forbruk med en anbefalt døgndose på to kapsler.

Næringsinnhold pr. døgndose (2 kapsler):
Virkestoff: Mengde:
Melkesyrebakterier
– Streptococcus thermophilus
– Bifidobacterium bifidum
– Lactobacillus Sporogener
– Bifidobacterium infantis
– Lactobacillus acidophilus
– Lactobacillus casei
– Lactobacillus plantarum
– Lactobacillus rhamno
– Lactobacillus reuteri
1.9 mrd.
– 500 mill.
– 335 mill.
– 200 mill.
– 170 mill.
– 170 mill.
– 170 mill.
– 170 mill.
– 170 mill.
– 70 mill.
Gastro-AD® fermentert soya 100 mg
Marine peptider 50 mg
Peppermynteolje 2 mg
Ingredienser:

Bakteriekultur av melkesyrebakterier, fermentert soya (Lactobacillus delbrueckii), kapsel (hydroxypropylmethylcellulose), fortykningsmiddel (cellulose, magnesiumsalter av fettsyrer), hydrolyserte proteiner fra fisk, antiklumpemiddel (silisium dioksid, kalsiumfosfater), peppermynte (Mentha piperita).

Hvor gammel må jeg være for å bestille BioBalance?

Det er en aldersgrense på 18 år for bestilling av alle Vitamails produkter.

Kan jeg kjøpe BioBalance i butikken?

Nei, vi selger ikke våre produkter i butikk. Dette er av den enkle grunn at vi ønsker at våre kunder skal få et ferskt produkt rett hjem i postkassen, til en billigere penge.

Kan jeg ta BioBalance hvis jeg har allergier?

BioBalance kan inneholde spor av laktose (melk) og soya. Allergikere bør derfor ta forbehold.

Kan jeg ta BioBalance dersom jeg bruker medikamenter?

Våre produkter består utelukkende av naturlige virkestoffer, uten påviste bieffekter i kroppen. Vi kan likevel ikke garantere at ikke enkelte legemidler kan påvirkes av disse virkestoffene, og vi anbefaler derfor alle våre kunder om å konsultere lege dersom de tar medikamenter for en endret helsetilstand. Ta spesielt forbehold dersom du går på medikamenter for høyt blodtrykk eller hjerte- og karsykdommer.

Kan jeg ta BioBalance hvis jeg er gravid?

Det er i utgangspunktet ingen risiko forbundet med å ta BioBalance dersom du er gravid. Vi anbefaler likevel alle med spesielle behov å konsultere sin lege før de begynner med et av våre produkter.

Har dere familierabatt?

Ja, det har vi! Om din husstand har et abonnement fra før av, vil dere få 100 kr avslag på alle nye abonnementer dere tegner!

Hvordan fungerer et Vitamail-abonnement?

Som abonnent hos oss vil du motta forsendelser annenhver måned. Det er viktig for oss at du aldri går tom for produkter, derfor justerer vi ditt abonnement på best mulig måte for deg.

Det er ingen bindingstid, og du er selv med på å bestemme hvordan du ønsker at ditt abonnement skal være. Du kan når som helst pause, hoppe over eller fremskynde forsendelser dersom du skulle ønske det.

Ta kontakt og fortell hvordan vi kan gjøre deg mest mulig fornøyd!

Kan jeg pause, stoppe eller endre tidsintervall for leveringene?

Ja! For oss er det viktig at du har et abonnement som du trives med, enten du nettopp har blitt kunde, eller har vært hos oss en stund.

Ring gjerne vår kundeservice dersom det er noe du ønsker å justere, så skal vi gjøre vårt beste for at du blir fornøyd. Et abonnement hos Vitamail skal oppleves som fleksibelt og enkelt!

Er det noen oppsigelses- eller bindingstid?

Vi har ingen oppsigelses- eller bindingstid! Som abonnent i Vitamail står du fritt til å gjøre endringer eller avslutte ditt abonnement.

Vi ønsker ikke å binde deg opp til noe fordi vi er sikre på at vi leverer produkter av høy kvalitet, og vet du vil bli fornøyd. Det eneste vi krever er at du sier ifra om endringer i ditt abonnement senest fire uker før neste leveranse.