Vitamail - BioBalance - Produktbanner

BioBalance er et naturlig probiotisk kosttilskudd, utviklet for å gjenopprette og opprettholde balansen i magens mikroflora.

BioBalance er et nyvinnende kosttilskudd som hjelper magen og tarmene dine å fungere som de skal. Proppfullt av gode melkesyrebakterier gir dette produktet deg et naturlig alternativ for å takle mageproblemene, slik at du kan få en mer behagelig hverdag.

Hva gjør BioBalance?

  • Kan gjenopprette og opprettholde balansen i magens mikroflora
  • Kan reparere og vedlikeholde cellene i tarmsystemet
  • Kan være naturlig beroligende for magen og tarmsystemet
  • Kan dempe plagene ved flere vanlige mageproblemer
  • Kan bidra til å erstatte de «gode» bakteriene i magen
  • Kan forhindre sure oppstøt
  • Kan bidra til en raskere fordøyelse
  • Kan bidra til at kroppen tar til seg næring på en bedre måte

Om produktet

Kosttilskuddet BioBalance bygger på det anerkjente konseptet om at mage- og tarmproblemer kan behandles ved å tilføre kroppen gode melkesyrebakterier for å gjenopprette den naturlige balansen i fordøyelsessystemet.

I BioBalance har våre produktutviklere kombinert en balansert sammensetning av probiotiske melkesyrebakterier med de naturlige virkestoffene peppermynteolje og fermentert soya, som begge er blitt brukt som et naturlig behandlingsalternativ for mageproblemer i tusenvis av år.

I tillegg inneholder dette kosttilskuddet proteinlignende peptider, som kan reparere, vedlikeholde og erstatte tarmceller som er blitt skadet i forbindelse med betennelser og infeksjoner.

Vil du vite mer?

Vi har laget en stor database med faktasider der du kan lese mer om alle innholdsstoffene i våre produkter. Du kan også klikke på fanene under for mer utfyllende informasjon om BioBalance.


Innhold:

Hver forsendelse fra Vitamail inneholder én eske BioBalance á 120 kapsler – altså 60 dagers forbruk med en anbefalt døgndose på to kapsler.

Næringsinnhold pr. døgndose (2 kapsler):

Virkestoff:Mengde:
Melkesyrebakterier2,5 mrd
Gastro-Ad™ fermentert soya100 mg
Marine peptider50 mg
Glutaminpeptid50 mg
Sitrusfiber50 mg
Peppermynteekstrakt2 mg

Ingredienser:

Bakteriekultur av melkesyrebakterier, fermentert soya (lactobacillus delbrueckii), kapsel (hydroxypropylmethylcellulose), fortykningsmiddel (cellulose), hydroliserte proteiner fra fisk, glutaminpeptid, pektin, antiklumpemiddel (silisiumdioksid, kalsiumfosfater), fortykningsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), peppermynteekstrakt (mentha × piperita).

Hvor gammel må jeg være for å bestille BioBalance?

Det er en aldersgrense på 18 år for bestilling av våre produkter.

Kan jeg kjøpe BioBalance i butikken?

Nei, vi selger ikke våre produkter i butikk. Dette er av den enkle grunn at vi ønsker at våre kunder skal få et ferskt produkt rett hjem i postkassen, til en billigere penge.

Kan jeg ta BioBalance hvis jeg har allergier?

BioBalance kan inneholde spor av laktose (melk) og soya. Allergikere bør derfor ta forbehold.

Kan jeg ta BioBalance dersom jeg bruker medikamenter?

Våre produkter består utelukkende av naturlige virkestoffer, uten påviste bieffekter i kroppen. Likevel kan vi ikke garantere at ikke enkelte legemidler kan påvirkes av disse kraftige virkestoffene, og vi anbefaler derfor alle våre kunder om å konsultere lege dersom de tar medikamenter for en endret helsetilstand. Ta spesielt forbehold dersom du går på medikamenter for høyt blodtrykk eller hjerte- og karsykdommer.

Kan jeg ta BioBalance hvis jeg er gravid?

Det skal i utgangspunktet ikke være noe problem å ta BioBalance dersom du er gravid. Vi anbefaler likevel alle med spesielle behov å konsultere sin lege før de begynner med et av våre produkter.

Har dere familierabatt?

Ja, det har vi! Om din husstand har et abonnement fra før av, vil dere få 100 kr avslag på alle nye abonnementer dere tegner!

Hvordan fungerer et Vitamail-abonnement?

Som abonnent hos oss vil du motta forsendelser annenhver måned.

Det er viktig for oss at du aldri går tom for produkter, derfor justerer vi ditt abonnement på en best mulig måte for deg.

Det er ingen bindingstid, og du er selv med på å bestemme hvordan du ønsker at ditt abonnement skal være. Du kan når som helst pause, hoppe over eller fremskynde forsendelser om det er ønskelig.

Ta kontakt og fortell hvordan vi kan gjøre deg mest mulig fornøyd!

Kan jeg pause, stoppe eller endre tidsintervall for leveringene?

Ja! For oss er det viktig at du har et abonnement som du trives med, enten du nettopp har blitt kunde, eller har vært hos oss en stund.

Ring gjerne vår kundeservice dersom det er noe du ønsker å justere, så skal vi gjøre vårt beste for at du blir fornøyd. Et abonnement hos Vitamail skal oppleves som fleksibelt og enkelt!

Er det noen oppsigelses- eller bindingstid?

Vi har ingen oppsigelses- eller bindingstid!

Som abonnent i Vitamail står du fritt til å gjøre endringer eller avslutte ditt abonnement.

Vi ønsker ikke å binde deg opp til noe fordi vi leverer gode produkter, og vet du vil bli fornøyd. Det eneste vi krever er at du sier ifra om endringer i ditt abonnement senest fire uker før neste leveranse.

Send this to friend